-968Dagen -11Uren -14Minuten -33Seonden

Super Wa?

Supervision Festival is in 2020 aan z’n achtste editie toe! Na een succesvol festival dat afgelopen zomer 1.700 feestneuzen lokte, wordt Supervision een driedaagse.

Supervision 2020 staat op de kalender voor vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus. De locatie blijft het Generaal Maczekplein in Tielt. In tegenstelling tot veel zomerfestivals worden deze 3 dagen heel divers ingevuld. Met voor elk wat wils.

Op vrijdagavond verrast Supervision met een heuse Q-Party Outdoor, toegankelijk voor een heel breed publiek vanaf 18 jaar. Q-Dj’s brengen hun vetste danshits mee en een Q-Party is geen Q-Party zonder het Het Foute Uur!

Op zaterdag staat de gekende formule Supervision Festival op de agenda: REGI en Yves Deruyter zijn opnieuw van de partij, maar ook Da Rick celebrates Da Boy Tommy, Sven Lanvin, Peter Luts en Cherry Moon Legends (en veel meer) komen naar het Maczekplein. Ontdek hier de volledige line up.

Op zondag is er voor de eerste maal Supervision Family: animatie voor jong en oud. De kleinsten op de foto met BUMBA, meezingen met Samson & Marie, live optreden van Mathias Vergels, …

Het volledige overzicht van de artiesten en animatie op Supervision 2020 ontdek je hier. Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketshop.

TICKETS

NU BESCHIKBAAR

Q-Party Outdoor, Festival of Family?
Ontdek de dagtickets en packages.

NAAR TICKETS

INFO

NU BESCHIKBAAR

Heb je vragen? Alles over:
Food. Parking. VIP. Ticketinfo.

INFO

Programma 2020

page2-img1

Q-PARTY OUTDOOR
VRIJDAG 31.07.2020

Tielt you make us party! Het beste feestje van het jaar komt naar Supervision 2020 op vrijdag 31 juli. Q-dj’s Dimitri Wouters, Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe brengen de vetste danshits mee en een Q-Party is geen Q-Party zonder Het Foute Uur!

page2-img2

SUPERVISION FESTIVAL
ZATERDAG 01.08.2020

Op zaterdag staat de gekende formule Supervision Festival op de agenda: REGI is weer van de partij, maar ook Yves Deruyter, Da Rick celebrates Da Boy Tommy, Sven Lanvin, Peter Luts en Cherry Moon Legends (en veel meer) komen naar het Maczekplein. Ontdek hier de volledige line up.

page2-img3

SUPERVISION FAMILY
ZONDAG 02.08.2020

Op zondag is er voor de eerste maal Supervision Family: animatie voor jong en oud. Eerste namen op de affiche zijn Samson en Marie. De allerkleinsten kunnen op de foto met BUMBA ! Zeer binnenkort maken we hier het volledige programma en artiesten bekend. Hou deze pagina dus in de gaten.