-968Dagen -11Uren -46Minuten -19Seonden

Super Wa?

Supervision Festival is in 2022 aan z’n achtste editie toe! Na een succesvol festival dat tijdens de zomer van 2019 1.700 feestneuzen lokte, wordt Supervision een driedaagse.

Supervision 2020 staat op de kalender voor vrijdag 29 juli, zaterdag 30 juli en zondag 31 juli . De locatie blijft het Generaal Maczekplein in Tielt. In tegenstelling tot veel zomerfestivals worden deze 3 dagen heel divers ingevuld. Met voor elk wat wils.

Op vrijdagavond verrast Supervision met een heuse Q-Party Outdoor, toegankelijk voor een heel breed publiek vanaf 18 jaar. Q-Dj’s brengen hun vetste danshits mee en een Q-Party is geen Q-Party zonder Dimitri & Friends! Deze keer komt niemand minder dan DJ WOUT!

Op zaterdag staat de gekende formule Supervision Festival op de agenda: REGI is opnieuw van de partij, maar ook Da Rick celebrates Da Boy Tommy en Cherry Moon Legends (en veel meer) komen naar het Maczekplein. Ontdek hier de volledige line up.

Op zondag is er voor de eerste maal Supervision Family: animatie voor jong en oud. Onder het motto goed begonnen is half gewonnen staat niemand minder dan LIKEME op het programma! LIKEME gaat optreden om 15u30!

Het volledige overzicht van de artiesten en animatie op Supervision 2022 ontdek je hier. Tickets zijn verkrijgbaar via Myticketshop.be.

TICKETS

NU BESCHIKBAAR

Q-Party Outdoor, Festival of Family?
Ontdek de dagtickets en packages.

NAAR TICKETS

INFO

NU BESCHIKBAAR

Heb je vragen? Alles over:
Food. Parking. VIP. Ticketinfo.

INFO

Programma 2022

Q music

Q-PARTY OUTDOOR
VRIJDAG 29.07.2022

Tielt you make us party! Het beste feestje van het jaar komt naar Supervision 2020 op vrijdag 31 juli. Q-dj’s brengen de vetste danshits mee en een Q-Party is geen Q-Party zonder Dimitri & Friends! Deze keer komt DJ WOUT!

SUPERVISION FESTIVAL
ZATERDAG 30.07.2022

Op zaterdag staat de gekende formule Supervision Festival op de agenda: REGI is weer van de partij, maar ook Da Rick celebrates Da Boy Tommy, Cherry Moon Legends (en veel meer) komen naar het Maczekplein. Ontdek hier de volledige line up.

SUPERVISION FAMILY
ZONDAG 31.07.2022

Op zondag is er voor de eerste maal Supervision Family: animatie voor jong en oud met niemand minder dan LIKEME!